BBI Banka i predsjednik Uprave Amer Bukvić dobitnici prestižnih nagrada iz Singapura

Date:

Amer Bukvic Award-winner-2021worldbusinessoutlook.jpg - BBI banka i njen direktor dobitnici prestižnih nagrada iz Singapura

Predsjednik Uprave Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo  Amer Bukvić prepoznat je kao “Best Banking CEO of the Year 2021”, a BBI banka kao “Best CSR Bank in SEE (South Eastern Europe) 2021” u izboru stručnog časopisa “World Business Outlook” iz Singapura.

“World Business Outlook” je azijski  printani i online časopis koji pruža sveobuhvatne informacije i analize o finansijskoj industriji, međunarodnom biznisu i globalnoj ekonomiji, saopćio je BBI.

Stručni žiri je ocjenjivao kandidate i uspješne poslovne strategije iz cijelog svijeta, vrednujući pri tom liderstvo u industriji, procjenjujući talenat za vodstvo, neto vrijednost industrije, te strategije i potencijal za uspjeh na međunarodnom tržištu.

Visoko kvalificirani urednički tim “World Business Outlook Awards” prilikom odabra kandidata provodi rigorozna istraživanja i prikupljaju informacije i podatke.

Nagrade se dodjeljuju  istaknutim pojedincima i institucijama iz cijelog svijeta iz oblasti finansija, bankarstva, građevinarstva, upravljanja fondovima, turizma, osiguranja i proizvodnje energije.

(Preporod.info)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related