BBI banka potpisala ugovor o saradnji sa fudbalskim klubovima „Sarajevo“ i „Željezničar“

BBI banka, kao društveno odgovorna institucija na različite načine daje doprinos društvu u kojem posluje. Opredjeljeni smo razvoju BiH putem investiranja u privredu, pomoć u obrazovanju i edukaciji mladih, te podršku razvoju sporta. Uspostavljanjem saradnje s fudbalskim klubovima „Sarajevo“ i „Željezničar“ želimo, prije svega, pomoći mladim ljudima koji se bave sportom, te promovirati državu Bosnu i Hercegovinu i regionu u svijetu kao zemlju u kojoj se dešavaju veliki kulturni i sportski događaji. Sportisti su, inače, najbolji ambasadori jedne zemlje u svijetu“, izjavio je Amer Bukvić, direktor BBI banke.

“Projekti i inicijative Fudbalskog kluba Sarajevo ne bi bilo moguće realizovati bez podrške naših partnera i koristim priliku da se zahvalim BBI Banci na podršci u realizaciji projekta izgradnje tribine uz teren Želimira Vidovića Kelija”, kazao je Alen Hujić, šef Odbora direktora FK ”Sarajevo”.

„Želio bih se zahvaliti partnerima iz BBI banke što su prepoznali naš rad u proteklom periodu u kojem je FK Željezničar postao poželjan poslovni partner. Svi poslovni partneri su prepoznali transparentnost u našem poslovanju, a vjerujem da ćemo svim našim partnerima obezbijediti pozitivne povratne efekte za njihov uloženi novac.“ – kazao je direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak.

BBI banka je osnovana 2000. godine u Bosni i Hercegovini kao prva banka u Jugoistočnoj Evropi koja posluje u skladu s islamskim principima. Bosna Bank International danas je najbrže rastuća banka u Bosni i Hercegovini, koja u više od 30 poslovnica i filijala širom Bosne i Hercegovine nudi puni set bankarskih usluga i proizvoda namijenjenih fizičkim i pravnim licima.

Inače, BBI banka je i organizator i Sarajevo Business Foruma – najveće investicijske konferencije u regionu, koja će se ove godine održati 22. i 23. maja u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Više informacija o aktuelnim ponudama saznajte u najbližoj poslovnici BBI banke ili putem besplatnog info telefona 0800 200 20.