Behram-begova medresa: Čestitka maturantima 344. generacije

Date:

Muftija tuzlanski Vahid-ef. Fazlović i direktor Behram-begove medrese u Tuzli Ahmed Hatunić uputili su zajedničku čestitku maturantima ove škole, njihovim roditeljima i članovima porodica, a povodom okončanja njihovog školovanja.

– Taj tako važan događaj u vašim životima kruna je velikog truda, rada i odricanja koje ste uložili u posljednje četiri godine, a članovi porodica ljubav, strpljenje i veliku brigu. Vaša radost je velika i ne mogu je pomutiti okolnosti u kojima se našao čitav svijet. Vjerujemo da će te vedra čela i radosna srca smjelo kročiti u nove životne izazove – kaže se u čestitki.

Muftija Fazlović i direktor Hatunić navode kako se nadaju da su maturanti i maturantice u Behram-begovoj medresi učvrstili temelje svoje vjere, stekli dobro obrazovanje i odgoj i težnju za stalnim usavršavanjem svojih znanja i vještina.

– Ponosni smo na vas i s puno nade vas ovih dana ispraćamo, s dobrim uvjerenjem da ćete u skoroj budućnosti biti aktivni i korisni sudionici našeg društva.Vama, poštovani roditelji i članovi porodica, želimo da vam vaša djeca prirede još puno radosnih trenutaka – dodali su u čestitki.

(Muftijstvotz.ba)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related