“Lastavica 2020”: Od 24. jula do 2. augusta uz reduciran broj sadržaja i poštivanje mjera

Date:

U Muftijstvu zeničkom danas je održana sjednica Organizacionog odbora (OO) Vjersko-kulturne manifestacije “Lastavica 2020”, na kojoj je istaknuto da će broj programskih sadržaja u odnosu na prethodne godine biti značajno reduciran, te da će sve aktivnosti u okviru manifestacije biti realizirane uz poštivanje epidemioloških mjera.

Aktivnosti u okviru Manifestacije “Lastavica 2020” bit će realizirane od 24. jula do 2. augusta. Centralni program biće održan u nedjelju 2. augusta 2020. godine, saopćilo je Muftijstvo zeničko.

Na današnjoj sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik OO hfz. dr. Mevludin ef. Dizdarević, muftija zenički, usvojen je Plan aktivnosti koje će biti poduzete u narednom periodu, s ciljem što uspješnijeg organiziranja Vjersko-kulturne manifestacije “Lastavica 2020”.

Sjednici su prisustvovali mr. Jakub ef. Salkica (Pododbor za vjerska pitanja), Muhamed Begagić (Pododbor za sport), Mirza Husetić (Pododbor za kulturu), Haso Karalić, Senad Pašalić (Pododbor za tehnička pitanja) i Edin ef. Kavazović, sekretar OO.

(Preporod.info)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related