MIZ Olovo: Zahvalnice učesnicima koncerta i briga o kulturi

Date:

Tokom proteklih dana Medžlis Islamske zajednice (MIZ) Olovo realizovao je nekoliko aktivnosti koje svojim sadržajem ukazuju na važnost iskazivanja zahvalnosti i brige za kulturu jedne društvene zajednice

Zahvalnost učesnicima koncerta

Nakon uspješne organizacije završetka manifestacije “Večer ilahija i kasida” u Olovu, glavni imam Esad-ef. Pepić i sekretar Amir-ef. Muminović su priredili su prijem za Armina Muzaferiju.

Uz riječi zahvalnosti, domaćini su prenijeli pozitivne utiske posjetilaca ovog nesvakidašnjeg vjersko-kulturnog događaja

Armin Muzaferija se zahvalio na ukazanom povjerenju, te pohvalio i organizaciju i prijem domaćina u Olovu.

Zahvalnost organizatorima

U okviru redovnog seminara Službe za vjerske i odgojno-obrazovne poslove MIZ Olovo tokom kojeg je razmatrano pitanje očuvanja identiteta kroz poštivanje autoriteta, glavni imam je uručio zahvalnice i nagrade imamima, muallimima i vjeroučitelj ima na uspješnoj organizaciji pomenute manifestacije.

Ovom su prilikom prisutni imami predstavili izvještaje o radu tokom protekle godine, te razgovarali o planovima za nadolazeću godinu.

IMG_20211223_175358.jpg - MIZ Olovo: Zahvalnice učesnicima koncerta i briga o kulturi
Džamija i Centar za kulturu zaslužuju biti najposjećeniji

Centar za kulturu i informisanje u Olovu nakon useljenja u nove prostorije posjetili su glavni imam i sekretar MIZ Olovo. Gosti su domaćinima poželjeli uspjeh u radu, te čestitali na dosadašnjem informiranju i promociji pozitivnih priča iz Olova.

Direktor Centra za kulturu i informisanje Sanel Sokolar se zahvalio na posjeti velikoj podršci koja je od velike važnosti za ovu kulturnu instituciju u Olovu.

Glavni imam MIZ Olovo je istakao kako bi volio da ovo mjesto, uz gradsku džamiju, bude najposjećeniji prostor u Olovu.

IMG_20211223_175344.jpg - MIZ Olovo: Zahvalnice učesnicima koncerta i briga o kulturi

(Preporod.info)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related