MIZ Tuzla: Rezultati konkursa za stipendiranje učenika i studenata za školsku 2021/2022. godinu

Date:

Upravni odbor Fonda za stipendiranje učenika i studenata Medžlisa Tuzla razmotrio je sve prijave kandidata za ovogodišnju dodjelu stipendija učenicima i studentima.

Dodjela stipendija razmatrana je prema kriterijumima utvrđenim konkursom i Pravilnikom o stipendiranju učenika i studenata Fonda za stipendiranje učenika i studenata Medžlisa Tuzla.

Na osnovu pristiglih prijava Odbor je bodovao sve kandidate koji ispunjavaju konkursne uslove za ostvarivanje prava na stipendiju i sačinio rang listu. 

Rang lista učenika i studenata koji su ostvairili pravo da postanu stipendisti Fonda za stipendiranje Medžlisa Tuzla u 2021/2022. školskoj/akademskoj godini nalazi se u dokumentu koji možete preuzeti OVDJE

Kandidati kojima je odobrena stipendija za 2021/22. školsku godinu dužni su da najkasnije do četvrtka 10. februara 2022. godine do 15:00 sati u Medžlis Tuzla dostave:
– ovjerenu fotokopiju lične karte osobe koja potpisuje ugovor (roditelja/staratelja za učenike osnovnih škola ili srednjih, stipendist – studenti ili viši razred srednje škole) i
– instrukciju banke za uplate stipendija ili fotokopiju žiro računa. Navedeni dokumenti potrebni su za pripremu ugovora o stipendijama.

Svečano potpisivanje Ugovora sa stipendistima Fonda za stipendiranje učenika i studenata Medžlisa Tuzla održat će se u utorak 15. februara 2022. godine u 11:00 sati u Centru za mlade Tušanj.

Maloljetni stipendisti su dužni doći u pratnji zastupnika (roditelja/staratelja).

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related