U srijedu u Mostaru počinje manifestacija ‘Dani porodičnih vrijednosti’

Date:

Odjel za brak i porodicu Medžlisa Islamske zajednice Mostar organizira jednomjesečnu manifestaciju “Dani porodičnih vrijednosti”, koja će se u Mostaru održati od 26. veljače do 30. ožujka, s ciljem afirmacije skladnog, urednog i harmoničnog bračnog i obiteljskog života.

“Osim vjere koja daje smisao našem životu i postojanju, obitelj i ambijent unutar obitelji naš život čine potpunim, boljim i sretnijim. Zato organiziramo manifestaciju kojom želimo probuditi osjećaj vrijednosti, ljepote i posebnosti bračnog i obiteljskog života. Kao što nas je u prošlosti spasila i očuvala stabilna, jaka, zadovoljna i sretna obitelj, nadamo se da ćemo čuvajući i njegujući istu takvu danas osigurati svjetliju budućnost našoj djeci i budućim naraštajima”, ističu organizatori.

Program manifestacije počinje u srijedu, 26. veljače, promocijom knjige “Muhaddise-Učenjakinje u Islamu”, autora Mohammeda Akrama Nadwia, koja će se održati u Studentskom hotelu u Mostaru s početkom u 18 sati.

Manifestacija završava u ponedjeljak, 30. ožujka, kada će u prostorijama KCKF-a, s početkom u 19 sati, biti održan program medrese “Dobro došla ženo vrijednosti i ideala”.

Suorganizatori ove manifestacije su Muftijstvo mostarsko i Karađoz-begova medresa.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related